Tilbud på garn hos rito.dk - Se mere her
Garn til harry potter halstørklæde

Garn til harry potter halstørklæde

Harry Potter halstørklæder har været populære, lige siden Harry Potter så dagens lys – især bland det yngre publikum. Der findes utallige variationer af halstørklædet.

Vi har alle Harry Potter og deres ikoniske tørklæder er helt fantastiske. Heldigvis kan du strikke dit eget så du kan, fuldende dit Harry Potter kostume med dit fantastiske Harry Potter halsterklæde imens du har et lækkert, vindtæt og varmt  potter halstørklæde til den koldere tid.

Det er kun fantasien der sætter grænser du kan lave et halstørklæde fra hvert kollegie til hele familien eller dine venner, så kan I selv “fordele jer”, alt efter om I er tapre som Gryffindor, inkluderende som Hufflepuff, kløgtige som Ravenclaw eller snu som Slytherin. Du kan naturligvis også lave det i en ensfarvet variant. Der er mange muligheder. Læs med herunder hvor vi beskriver hvad du skal vide inden du begynder at strikke dit eget Harry Potter halstørklæde.

Garn
Pris (Vejlende)
Læs mere
DROPS Baby Merino (Uldgarn)
32,00 DKK
Järbo Curly (Pelsgarn)
62,00 DKK
Dale Garn Lerke (Bomuldsgarn)
42,00 DKK
Järbo Fuga (Akrylgarn)
20,00 DKK

typer af garn

Du kender nok følelsen af at have et halsterklæde på der kradser og klør, det er virkelig ikke den mest behagelige følelse. Derfor er det en god ide at tænke over garn der ikke klør når du strikker dit Harry Potter halsterklæde. Det er dog en smagssag, hvornår der er brug for blødt og hudvenligt garn. 

de fleste tilfælde vil det være ønsket, når du vil til at strikke dit Harry Potter halsterklæde. Vil du have garn, der både skal være komfortabelt, lunt og hudvenligt, skal du vælge garn, der ikke kradser. Der findes flere udgaver og typer af uld på markedet. Kvaliteten af ulden samt den måde, som naturmaterialet er behandlet på, influerer på, om det kradser mod huden eller ej.

Hvis du strikker dit Harry Potter halsterklæde til et skal du være opmærksom på dit valg af garn. Generelt skal du vælge de blødeste og kradsefrie garntyper, når du strikker eller hækler produkter til børn. Deres hud er mere sart, og børn er typisk mere følsomme. 

 

De forskellige farver til dit Harry Potter tørklæde

Når du skal strikke et Harry Potter tørklæde skal du vælge nogle forskellige farver. Først skal du finde ud af hvad for et kollegie halsterklædet skal være fra. Dernæst kan du gå igang med at kigge i butikker eller på webshops efter farvet garn der matcher dit valgte kollgiets farve. Der findes rigtig mange forskellige farver når det kommer til garn så du skal nok finde de farver du leder efter. Så du skal nok finde den perfekte gul og rød hvis du har valgt at strikke i gryffindors farver. Når du har fundet de perfekte farver er der ikke andet end at gøre end at komme igang med at strikke dit Harry Potter halsterklæde!