Tilbud på garn hos rito.dk - Se mere her

Oplev Tour de France i særklasse

Med en VIP-pakke får du eksklusiv adgang til de eksklusive VIP-områder, hvor du kan nyde løbet i særklasse. Her får du en førsteklasses oplevelse, hvor du kan følge rytterne på tæt hold og opleve løbet fra de bedste pladser. Du vil blive forkælet med lækker mad og drikke, og du kan slappe af i de komfortable loungeområder. Denne oplevelse giver dig et helt unikt indblik i løbets kulisser og giver dig mulighed for at komme tæt på de professionelle ryttere og teams.

Få den ultimative Tour de France-oplevelse

Oplev Tour de France som aldrig før med en VIP-pakke, der tager dig helt tæt på cyklisterne og det ikoniske løb. Få adgang til eksklusive områder, nyd luksus-forplejning og oplev stemningen på nærmeste hold. Tilbud på Tour de France VIP oplevelser her og book din ultimative Tour de France-oplevelse i særklasse.

Privilegier for sande cykelfans

Som sande cykelfans får du adskillige privilegier ved at opleve Tour de France på nært hold. Du får adgang til særlige zoner, hvor du kan følge rytterne tæt på og opleve stemningen på tæt hold. Derudover kan du købe en kvalitets Tour de France cykeltrøje og vise din støtte til dit yndlingslag. Uanset om du er på selve etapen eller følger med hjemmefra, er der masser af muligheder for at få en uforglemmelig oplevelse som cykelfan.

Nyd gastronomiske specialiteter på VIP-områder

Når du oplever Tour de France i særklasse, får du mulighed for at nyde de gastronomiske specialiteter, der serveres på de eksklusive VIP-områder. Her kan du smage på de lækre, lokale retter, der er tilberedt af dygtige kokke. Nyd et glas af den fineste vin, mens du følger med i løbets spændende udvikling fra de komfortable loungeområder. Denne oplevelse tager din Tour de France-oplevelse til et helt nyt niveau og giver dig mulighed for at fordybe dig i både cykelløbet og den franske gastronomi.

Mød professionelle ryttere og trænere

På Tour de France-oplevelsen får du mulighed for at møde og tale med nogle af verdens bedste cykelryttere og trænere. Du kan se dem på tæt hold, når de gør sig klar til dagens etape, eller du kan deltage i en signering, hvor du kan få en autograf eller et billede med dine yndlingsryttere. Mange af rytterne og trænerne vil også være til stede ved særlige events og aktiviteter, hvor du kan stille spørgsmål og høre mere om deres erfaringer og strategier. Denne unikke adgang giver dig et helt særligt indblik i livet som professionel cykelrytter.

Få unik indsigt i løbets kulisser

Som tilskuer til Tour de France får du mulighed for at komme helt tæt på løbets kulisser og opleve begivenheden på en helt unik måde. Tag med på en guidet tur bag scenen og få et indblik i, hvordan et af verdens største sportsarrangementer fungerer i kulisserne. Du kan besøge løbets pressecenter, møde rytternes team og se, hvordan de forbereder sig til dagens etape. Oplev atmosfæren i løbets epicenter og få en fornemmelse af den enorme logistik, der ligger bag afholdelsen af dette ikoniske cykelløb.

Oplev dramatiske etaper i komfort

Tour de France byder på dramatiske etaper, hvor rytterne kæmper med hinanden og de udfordrende ruter. Som tilskuer kan du opleve disse spændende øjeblikke i komfort. Mange af de bedste etaper foregår i smukke, bjergrige områder, hvor du kan nyde udsigten fra en veldisponeret tilskuerplads. Her kan du følge løbet tæt på, mens du samtidig holder dig varm og tør. Oplev de dramatiske spurter og angreb på de stejle stigninger i nærheden af målstregen, og mærk den elektriske stemning blandt de entusiastiske fans.

Bliv en del af den ikoniske Tour-stemning

Oplev den ikoniske Tour de France-stemning på tæt hold. Følg løbet fra sidelinjen og få en unik indsigt i den intense konkurrence mellem rytterne. Mærk den elektriske atmosfære, når tusindvis af fans heppe på deres favoritter. Nyd den festlige stemning langs ruten, hvor lokale beboere byder velkommen med flag, bannere og musik. Bliv en del af det hele og få en uforglemmelig oplevelse, du vil huske i lang tid.

Få adgang til eksklusive arrangementer

Hvis du ønsker at få den fulde Tour de France-oplevelse, kan du købe et eksklusivet VIP-pakke. Disse pakker giver dig adgang til særlige arrangementer, hvor du kan møde ryttere og teams på tæt hold. Du kan også deltage i eksklusivt pressemøder og komme bag kulisserne på løbets mest spændende etaper. Med en VIP-pakke får du mulighed for at opleve Tour de France på en helt unik måde og komme tæt på det intense drama, som udspiller sig under løbet.

Lad dig forkæle på din Tour de France-rejse

Når du rejser til Tour de France, kan du nyde en eksklusiv oplevelse, hvor du bliver forkælet fra start til slut. Vores pakker omfatter alt fra luksusovernatninger, hvor du kan slappe af efter en lang dag på cyklen, til eksklusive middage, hvor du kan nyde de lokale specialiteter i selskab med ligesindede cykelfans. Lad dig forkæle med personlig service og eksklusiv adgang til de mest eftertragtede områder langs ruten, så du får den ultimative Tour de France-oplevelse.